Koekeltjes - Veilig zoeken op het internet voor kinderen

  Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Koekeltjes legt slechts enkele gegevens vast in een database, bestaande uit:
1) De 'verboden' of 'foute' woorden in het door Koekeltjes samengestelde zoekfilter.
2) De 'verboden' of 'foute' woorden aangemeld door gebruikers ter opname in het zoekfilter.

Wij slaan geen persoonlijke gegevens of zoekhistorie van u op. Indien u gebruik maakt van het contactformulier of de optie 'link toevoegen' in het menu, dan verschaft u ons daarmee uw naam en emailadres. Deze gegevens bewaren wij totdat het verzoek is afgerond.

De website van Koekeltjes is voorzien van encryptie waardoor al het dataverkeer van en naar Koekeltjes versleuteld is, inclusief uw zoekopdrachten.

Gezien Koekeltjes, naast het eigen zoekfilter, gebruik maakt van de Google API voor aangepaste zoekresultaten en advertenties, verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Google voor wat betreft de verwerking van persoonlijke informatie aangaande de Google zoekmachine en advertenties. Koekeltjes maakt tevens gebruik van de Like en Share button van Facebook. Voor deze verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Facebook.

Om het aantal bezoekers per dag bij te houden, maakt Koekeltjes gebruik van Google Analytics. Voor dit doeleinde wordt een functionele cookie geplaatst. De bezoekersgegevens zijn volledig geanonimiseerd en bevatten bijvoorbeeld niet uw IP-adres.